Huurruimte

Huurruimte

Maak kennis met de woningen

De vier lage woningen rondom het voorste hofje hebben hun voordeur aan de binnenhof. Deze tweekamerwoningen hebben een open keuken en beschikken over een ruime zolder. De overige appartementen hebben hun ingang in de gemeenschappelijke hal. Deze is bereikbaar via de hoofdingang, rechts naast het hoofdgebouw.

Op de begane grond aan de achterkant van het hoofdgebouw vindt u zeven woningen van verschillende grootte. Op de eerste verdieping bevinden zich zes woningen en op de tweede verdieping nog eens twee appartementen.

Algemene ruimtes

In het karakteristieke hoofdgebouw waar vroeger de rentmeester met zijn gezin woonde, bevinden zich nog een provisorenkamer en conversatiekamer in oorspronkelijke staat. In de provisorenkamer vergaderen sinds lange tijd de Provisoren (predikanten) en tegenwoordig ook de Raad van Bestuur (dagelijks bestuur). De tegenoverliggende conversatiekamer is naar wens beschikbaar voor het vieren van verjaardagen of jubilea.

Onderhoud

Het Feithenhof is een pand met een rijke geschiedenis en grote historische waarde. Daarom wordt er gewerkt met een meerjarenonderhoudsplan. De gemeenschappelijke ruimtes en de tuin worden onderhouden door de verhuurder. Zo behoudt Het Feithenhof haar nette staat én blijft wonen een plezier. Voor het gemeenschappelijke onderhoud worden maandelijkse servicekosten in rekening gebracht.

“Eenmaal de poort door

zit je midden in de levendigheid”